Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.


search

online store

Фирмен профил
Кои сме, откога сме, накъде вървим и защо трябва да изберете точно нас

РД Студио ООД е фирма която предлага продукти и услуги с високо качество на базата на иновативни решения покривайки целия спектър от областта на външната и вътрешна светеща и несветеща реклама, фасадната декорация, вътрешният дизайн и интериор, широкоформатен печат, механично, лазерно рязане и гравиране на неметали, рязане на фибран и стиропор, вакуумно формоване и цифров печат, както и цялостното рекламно обслужване на клиентите ни.

 

Основателят на фирмата е в рекламният бизнес от 1993 година. Той е един от основателите на фирма Медия Дизайн - Пловдив. През 1998 г. започва самостоятелен бизнес под името Рудов Дизайн. През 2007 година се взема решение за технологично обновяване и закупуване на нова техника за затваряне на целия цикъл по производството на външна светеща и несветеща реклама, фасадната декорация, вътрешния дизайн и интериор с цел поемане на цялостно обслужване на клиентите.
През 2011 година бе оборудван дърводелски цех, с който бе стартирано собственото производство на вътрешно обзавеждане. Последните 3 години успяхме да се наложим като професионалисти и в нестандартното търговско, жилищно, хотелско, дискотечно и рекламно оборудване.

Направено от нас
Кратко портфолио на професионализма граден с години

Магазин маслина

  • Вид: Светеща табела
  • Технология: Светеща кутия с печат върху винил
  • Материал: Алуминиев профил, винил
  • Клиент: Магазин Маслина
  • Година: 2018
  • Кратко описание:
Rate this item
(0 гласа)
Web realisation by Rumen Zhelyazkov